Over ons

Leer de gezichten achter Blitz Begeleiding kennen.

Hoe het begon

In 2016 is de praktijk opgericht. Blitz Begeleiding is een praktijk voor orthopedagogiek voor onderzoek en begeleiding bij leer- en gedragsproblemen bij kinderen. Wij verrichten voornamelijk psychodiagnostisch onderzoek naar leer-, sociaal-emotionele en/of gedragsproblemen en geven behandelingen aan kinderen met dyslexie, dyscalculie en/of sociaal-emotionele problemen.

Werkwijze

Door op een positieve, persoonlijke en oplossingsgerichte manier te werken hopen we een kind optimaal te kunnen begeleiden. In alle gevallen kijken we naar de mogelijkheden en krachten van de persoon, het gezin en de onderwijssituatie. Een persoonlijke benadering hierbij is voor ons erg belangrijk. We zetten ons ervoor in dat ieder kind gezien wordt en dat een kind zijn eigen krachten en talenten ook ziet en deze leert te benutten om zo ook het zelfvertrouwen te vergroten. Wij bieden zowel vergoede zorg (via de gemeente) als particuliere zorg.

Hallo! Ik ben Janieke.

Mijn naam is Janieke Krol, ik ben 34 jaar en woon in Helpman. Ik ben orthopedagoog en eigenaar van Blitz Begeleiding. In 2013 heb ik mijn studie orthopedagogiek aan de Rijksuniversiteit Groningen cum laude afgerond. Tijdens mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van kinderen met leer- en gedragsproblemen. Hierna ben ik aan het werk gegaan als onderzoeker en behandelaar van kinderen met dyslexie en als begeleider van kinderen met een onderwijszorgbehoefte op het gebied van gedrag.

Hallo! Ik ben Annet.

Mijn naam is Annet Krol, ik ben 36 jaar en woon in Helpman. Ik ben orthopedagoog en mede-eigenaar bij Blitz Begeleiding. In 2014 heb ik mijn studie Orthopedagogiek aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Tijdens mijn studie orthopedagogiek heb ik mij, net als Janieke,  gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van kinderen met leer- en gedragsproblemen. Het werken bij Blitz Begeleiding combineer ik met mijn baan als orthopedagoog bij een instelling voor dyslexiezorg en kinder- & jeugd GGZ. Ik heb in de afgelopen jaren met heel veel plezier kennis en ervaring opgedaan in de diagnostiek en begeleiding van leerlingen. 

Hallo! Ik ben Annet.

Mijn naam is Annet Krol, ik ben 36 jaar en woon in Helpman. Ik ben orthopedagoog en mede-eigenaar bij Blitz Begeleiding. In 2014 heb ik mijn studie Orthopedagogiek aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Tijdens mijn studie orthopedagogiek heb ik mij, net als Janieke,  gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van kinderen met leer- en gedragsproblemen. Het werken bij Blitz Begeleiding combineer ik met mijn baan als orthopedagoog bij een instelling voor dyslexiezorg en kinder- & jeugd GGZ. Ik heb in de afgelopen jaren met heel veel plezier kennis en ervaring opgedaan in de diagnostiek en begeleiding van leerlingen. 

Heb je vragen of wil je kennismaken?

Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Over Blitz begeleiding

 

info@blitzbegeleiding.nl

Mozartstraat 17

9722 EA Groningen

KvK-nummer: 75785102

Adres praktijkruimte* Helperplein:

Helperplein 23-5

9721 CX Groningen

*Niet geschikt voor mindervaliden

 

Heb je vragen of wil je kennismaken?

Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Over Blitz Begeleiding

Over ons

info@blitzbegeleiding.nl

Mozartstraat 17

9722 EA Groningen

KvK-nummer: 75785102

Adres praktijkruimte* Helperplein:

Helperplein 23-5

9721 CX Groningen

* Niet geschikt voor mindervaliden